home
Добродојдовте на нашата WEB страница

ЗВ - Штип
Услуги
Технички
преглед
Ценовник:
Патнички
возила
Товарни
возила
Влечни
возила
Корисни совети
Технички лексикон
Авто Карта на македонија
Како до нас?
Контакт
 

Почитувани корисници на Интернет, драги возачи и корисници на услугите на Здружение на возачи Штип, добре дојдовте на Интернет страниците на нашата организација.

Разбирајќи го Интернет како предност и еден од начините за презентација на нашето работење, односно како облик на соработка со Вас, би сакале преку овие Интернет страници, со занимливости, актуелности и пред се со корисни информации, да го свртиме Вашето внимание.

Посакувајќи ви успешно "сурфање" по Интернет, како и безбедно и сигурно патување, Ве повикуваме за користење на услугите на нашата организација.

 

 
ул. „Железничка“ 12а, 2000 Штип, тел/факс 392387 e-mail: zvstip@zvstip.com.mk