Како до нас?

ЗВ - Штип
Услуги
Технички
преглед
Ценовник:
Патнички
возила
Товарни
возила
Влечни
возила
Корисни совети
Технички лексикон
Авто Карта на македонија
Како до нас?
Контакт
 
counter

Почитувани корисници на Интернет и драги возачи, повелете во просториите на Здружението на возачи - Штип.

Здружение на возачи - Штип
ул.„Железничка“ 12а, 2000 Штип
тел./факс. 392387

 

 
ул. „Железничка“ 12а, 2000 Штип, тел/факс 392387 e-mail: zvstip@zvstip.com.mk