Услуги

ЗВ - Штип
Услуги
Технички
преглед
Ценовник:
Патнички
возила
Товарни
возила
Влечни
возила
Корисни совети
Технички лексикон
Авто Карта на македонија
Како до нас?
Контакт
 
counter

Услугите кои можете да ги добиете во Станицата за технички преглед при Здружение на возачи - Штип:

 • Технички преглед на моторни и приклучни возила
 • Бесплатни превентивни технички прегледи преку целата година
 • Подготвување на документи за регистрирање на возило
 • Бесплатен сервис за ситни поправки на возилата
 • Одјавување на возила
 • Втиснување број на мотор и број на шасија
 • Осигурување од авто одговорност со 25% попуст
 • Издавање на зелени карти за осигурување при патување во странство
 • Издавање на меѓународна возачка дозвола
 • Издавање на дозвола за управување со туѓо возило во странство
 • Сe на едно место - службено лице од СВР Штип за заверка на сообраќајна книшка и издавање на регистарски таблички
 • Наскоро - големи изненадувања за членовите на клубот на Здружениото на возачи Штип

 

 
ул. „Железничка“ 12а, 2000 Штип, тел/факс 392387 e-mail: zvstip@zvstip.com.mk